Hotstone Massage

Vanuit Wetteren 0,35 €/km.


Ook een cadeaubon te verkrijgen om iemand mee te verrassen ! (vanaf 10,00 €)

Sedert duizenden jaren worden energetische stenen toegepast voor gezondheid en welzijn. Hotstone therapie is een eeuwenoude behandelingsmethode die al toegepast werd bij de Grieken, Romeinen en Inca’s. Zij kenden diverse helende eigenschappen toe aan verschillende stenen. Deze methode werd toegepast om pijnlijke spieren te verhelpen en interne helingsprocessen te bespoedigen. Onlangs werd de heilzame werking van de stenen herontdekt en opnieuw toegepast in de moderne wellnessbehandelingen.

Hotstone massage is een unieke intense masseerbelevenis !!! Het is een gecombineerde vorm van drukpuntbehandeling, thermotherapie en aromatherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende technieken. Hotstone massage is op basis van warme en koude geoliede stenen met zuivere etherische oliën voor aromatherapie. Zo verkrijgt men een diepe, ontspannende werking die veel hoger ligt dan bij een klassieke massage.

De stenen worden gevormd in en door de natuur en hebben elk hun specifieke uitwerking:

Vulkanische lavabasalt stenen - warm - Yang

Sedimentaire zeestenen - koud - Ying

Marmer - koud - Ying

Kristallen - Chakra energie

Na een precieze legging van de hotstones op en naast het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme geoliede stenen. De ‘hitte’ en de 'druk' van de stenen in samenwerking met beweging (thermodynamica) maken het mogelijk dieper in het spierweefsel te dringen, wat de behandeling effectiever maakt.

De effecten, die met deze technieken en stenen bereikt worden, zijn niet te evenaren met andere massagetechnieken. Buiten het genot van de intensieve, diepe ontspanning is stonetherapie een heilzame energetische behandeling. Het verlicht spanningen en geeft je daarna veel energie. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelbewust toegepast worden. Hotstone massage kan dus zowel als heilzame therapeutische wellnesskuur en/of als pure exclusieve verwennerij aangewend worden.

De helende kracht van stonetherapie ondersteunt alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Deze buitengewone vorm van massage is een bijzonder doeltreffend middel tegen allerlei blokkades, spanningen en stress. Het stimuleert de energiestroom en is de ideale opkikker bij een burn-out.

Stone massage verbetert het spier -en botstelsel (reuma) en verzacht zenuwpijnen, stimuleert de orgaanfuncties, verwent en verzorgt de huid, werkt ontgiftend, stimuleert bloeddoorstroming en stofwisseling waardoor cellen en weefsel van zuurstof worden voorzien en zorgt voor evenwicht en balans van lichaam en geest, wat bijdraagt aan een positief zelfherstel van het lichaam.

Stonemassage is intensief genieten van ultieme diepe ontspanning en een heilzame energetische verzorging !

DISCOVERY 35 min.  - 45,00 euro

- GELAAT

- RUG

- NEK

- SCHOUDERS


HOT SENSATION 75 min. - 85 euro

= VOLLEDIG LICHAAM :

- GELAAT

- RUG, NEK, SCHOUDERS

- BENEN BACK & FRONT, ARMEN


Voor 2 personen (koppel) is er een korting van 10,00 euro

zie ook  ZWEEDSE MASSAGE

Zweedse.html

Home        Gelaat        Make-up        Make-up Workshop        Waxing        Peeling        Massage        Kadobon        Contact        Links

Make-up.html
wax.html
Peeling.html
Massage.html
contact.html
Links.html
HOME.html
Gelaat.html
cadobon.html
MU-WS.html